Universidad de Burgos Repositorio Repositorio

Buscar por Autor Sanz Díez, Mª Teresa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:   
Ordenar por: En orden: Resultados por página Autor/Registro:
Mostrando resultados 10 a 29 de 37
< Anterior   Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónFecha de lectura/ defensaTítuloAutor(es)
jun-2018-Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Román, Oscar; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela
feb-2015-Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxideMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Bucio López, Silvia Liliana; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María Olga; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
mar-2018-Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious applesIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Ruiz Pérez, María Olga
dic-2013-Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2Rebolleda Alonso, Sara; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa; González San José, Mª Luisa; García Solaesa, Ángela
-2018Fish oil valorization using supercritical carbon dioxide technologiesSanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo; Universidad de Burgos
2017-Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidosRodríguez Soto, Irene; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa
ene-2015-Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsionsRebolleda Alonso, Sara; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Moreno, José Manuel; Beltrán Calvo, Sagrario; Escudero Barbero, Isabel; González San José, Mª Luisa
oct-2015-Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction mediumGarcía Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; Bucio López, Silvia Liliana; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-High pressure carbon dioxide technology: application to orange juiceSanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oilMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
oct-2010-La interdisciplinariedad y el itinerario curricular elegido por el estudiante, ejes fundamentales para desarrollar competencias curriculares en QuímicaOrtiz Fernández, Mª Cruz; Arnáiz García, Francisco Javier; Beltrán Calvo, Sagrario; García Tojal, Javier; Herrero Gutiérrez, Ana; Hoyuelos Álvaro, Fco. Javier; Ibeas Cortes, Saturnino; Navarro Cuñado, A. Marta; Palmero Díaz, Susana; Pedrosa Sáez, María de los Remedios; Peñacoba Maestre, Indalecio A.; Pereira Fuentes, María del Carmen; Pérez Pérez, Tomás; Reguera Alonso, Celia; Sánchez Pastor, Mª Sagrario; Sanllorente Méndez, Silvia; Sanz Díez, Roberto; Sanz Díez, Mª Teresa; Sarabia Peinador, Luis Antonio; Tricio Gómez, Verónica
abr-2016-Kinetic study and kinetic parameters of lipase‐catalyzed glycerolysis of sardine oil in a homogeneous mediumGarcía Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo
oct-2013-Liquid–liquid equilibria for systems glycerol + sardine oil + tert-alcoholsGarcía Solaesa, Ángela; Bucio López, Silvia Liliana; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Rebolleda Alonso, Sara
jul-2013-Liquid–liquid equilibrium for ethanolysis systems of fish oilBucio López, Silvia Liliana; García Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo
oct-2018-Oxidation kinetics of sardine oil in the presence of commercial immobilized lipases commonly used as biocatalystGarcía Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; Beltrán Calvo, Sagrario
dic-2017-Phase behaviour of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oil at high pressuresMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
ene-2016-Production and concentration of monoacylglycerols rich in omega-3 polyunsaturated fatty acids by enzymatic glycerolysis and molecular distillationGarcía Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa; Falkeborg, Mia; Beltrán Calvo, Sagrario; Guo, Zheng
-2018Production of omega-3 fatty acids acylglycerides by lipase-catalyzed glycerolysis of sardine oil in different reaction mediaSanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Universidad de Burgos
Mostrando resultados 10 a 29 de 37
< Anterior   Siguiente >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Sobre DSpace