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Buscar por Autor González San José, Mª Luisa

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ago-2015-Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine PomacePino García, Raquel del; García Lomillo, Javier; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Muñiz Rodríguez, Pilar
-2010Alimentos funcionales ¿es correcto todo lo que leemos?González San José, Mª Luisa; Sancho Alvarez, Ester; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2011Antioxidant activity in decaffeinated beverages: instant coffee and black teaGonzález San José, Mª Luisa; Williamson, Gary; García Lomillo, Javier; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos; University of Leeds
dic-2014-Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food IndustryGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2017-Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef pattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
ene-2017-Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and FunctionsGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa
ago-2016-Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in ratsPino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, Pilar
2016-Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef PattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
mar-2016-Effect of Skin Wine Pomace and Sulfite on Protein Oxidation in Beef Patties During High Oxygen Atmosphere StorageGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Skibsted, Leif H.; Jongberg, Sisse
abr-2017-The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasoningsPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
-2007Estudio de estabilidad y algunas propiedades tecnológicas de pigmentos sintetizados por "Epicoccum nigrum"González San José, Mª Luisa; Bleoju, Mihaela; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2011Extracción de alquilresorcinoles de salvado de trigo con dióxido de carbono en condiciones supercríticasGonzález San José, Mª Luisa; Beltrán Calvo, Sagrario; Rebolleda Alonso, Sara; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
dic-2013-Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2Rebolleda Alonso, Sara; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa; González San José, Mª Luisa; García Solaesa, Ángela
ene-2015-Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsionsRebolleda Alonso, Sara; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Moreno, José Manuel; Beltrán Calvo, Sagrario; Escudero Barbero, Isabel; González San José, Mª Luisa
-2007Incidencia del tratamiento de microoxigenación sobre la composición fenólica y el color en vinos tintos jóvenes y de crianza de Castilla y LeónGonzález San José, Mª Luisa; Ortega Heras, Miriam; Pérez Magariño, Silvia; Sánchez Iglesias, Montserrat; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2007Incidencia del uso de distintos tipos de chips de roble sobre la composición volátil final de vinos de la variedad Mencía y Tinta del PaísGonzález San José, Mª Luisa; Angulo Palacios, Beatriz; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
mar-2017-Influence of red wine pomace seasoning and high-oxygen atmosphere storage on carcinogens formation in barbecued beef pattiesGarcía Lomillo, Javier; Viegas, Olga; González San José, Mª Luisa; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
dic-2012-Supercritical fluid extraction of corn germ oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil qualityRebolleda Alonso, Sara; Rubio Rodríguez, Nuria; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa; González San José, Mª Luisa
mar-2014-Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil qualityRebolleda Alonso, Sara; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa; González San José, Mª Luisa
nov-2016-Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestionPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
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