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ago-2015-Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine PomacePino García, Raquel del; García Lomillo, Javier; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Muñiz Rodríguez, Pilar
dic-2014-Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food IndustryGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2017-Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef pattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
ago-2016-Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in ratsPino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, Pilar
-2010Características antioxidantes y efecto sobre biomarcadores de estrés oxidativo del zumo de pomelo desamargado por tecnología enzimática y por tratamiento con resinas de intercambioMuñiz Rodríguez, Pilar; Busto Núñez, Mª Dolores; Cavia Saiz, Mónica; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2008Comparación de diferentes métodos de extracción de ADN para la detección de transgénicos en alimentos mediante tecnología PCRPérez Mateos, Manuel; Muñiz Rodríguez, Pilar; Palacios Santamaría, David; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2010Efecto de la quimioterapia antineoplásica en pacientes con cáncer colorrectal sobre biomarcadores del estrés oxidativo y del estado redox plasmáticoMuñiz Rodríguez, Pilar; García Girón, Carlos; Santiago Arteche, Reyes de; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
-2009Efecto del consumo de vino tinto de Castilla y León sobre el estrés oxidativo en ratas WistarMuñiz Rodríguez, Pilar; Ruiz Crespo, Silvia; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
2016-Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef PattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2017-The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasoningsPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
-2011Influencia del grado de tostado sobre la capacidad antioxidante y el efecto genoprotector del café soluble : contribución de la fracción de melanoidinasMuñiz Rodríguez, Pilar; Pino García, Raquel del; Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
nov-2012-Paricalcitol reduces oxidative stress and inflammation in hemodialysis patientsIzquierdo, María Jesús .; Cavia Saiz, Mónica; Muñiz Rodríguez, Pilar; Francisco, Angel LM de .; Arias, Manuel .; Santos, Javier .; Abaigar, Pedro .
abr-2016-Recursos docentes para la evaluación de competencias trasversales: experiencia en los grados de la Facultad de Ciencias de la Universidad de BurgosHeras, Aránzazu; Muñiz Rodríguez, Pilar; Ortega Santamaría, Natividad; Espino Ordóñez, Gustavo; Diez Mate, Ana Mª; Arcos Martínez, Julia; Cuevas Vicario, José Vicente; Tricio Gómez, Verónica; Alonso de la Torre, Sara; Sánchez Pastor, Mª Sagrario
mar-2018-Revisiting the thiosemicarbazonecopper(II) reaction with glutathione. Activity against colorectal carcinoma cell linesGarcía Tojal, Javier; Gil García, Rubén; Fouz Cuesta, Víctor Ivo; Madariaga, Gotzon .; Lezama, Luis .; Galletero, María S. .; Borrás, Joaquín .; Nollmann, Friederike I. .; García Girón, Carlos .; Alcaraz, Raquel .; Cavia Saiz, Mónica; Muñiz Rodríguez, Pilar; Palacios, Òscar .; Samper, Katia G. .; Rojo, Teófilo .
nov-2016-Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestionPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2016-Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cellsPino García, Raquel del; Gerardi, Gisela; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
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