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may-2012-Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentrationMartínez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Corcuera Tecedor, Elena
2017-Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentariaSagredo Moya, Carmen; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa
2017-Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 mediaGarcía Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Illera Gigante, Alba Ester
feb-2013-Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membraneMartínez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
jul-2011-Concentration by pervaporation of representative brown crab volatile compounds from dilute model solutionsMartínez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificadoVarona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª Teresa; Ruiz Pérez, María Olga; Illera Gigante, Alba Ester
2017-Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juiceTrigueros Andrés, Ester; Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
dic-2018-Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parametersIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Trigueros Andrés, Ester; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo
dic-2016-Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice propertiesBriongos, H.; Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela
jun-2018-Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Román, Oscar; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela
2018-Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stabilityMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Benito Román, Oscar; Illera Gigante, Alba Ester
feb-2015-Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxideMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Bucio López, Silvia Liliana; Beltrán Calvo, Sagrario
2018-Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Román, Oscar; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María Olga; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
mar-2018-Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious applesIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Ruiz Pérez, María Olga
dic-2013-Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2Rebolleda Alonso, Sara; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa; González San José, Mª Luisa; García Solaesa, Ángela
-2018Fish oil valorization using supercritical carbon dioxide technologiesSanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo; Universidad de Burgos
2017-Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidosRodríguez Soto, Irene; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa
ene-2015-Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsionsRebolleda Alonso, Sara; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Moreno, José Manuel; Beltrán Calvo, Sagrario; Escudero Barbero, Isabel; González San José, Mª Luisa
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