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Vista previaFecha de publicaciónFecha de lectura/ defensaTítuloAutor(es)
abr-2017-Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef pattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
2016-Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef PattiesGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Ortega Heras, Miriam; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2017-The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasoningsPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
ago-2016-Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in ratsPino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, Pilar
nov-2016-Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestionPino García, Raquel del; González San José, Mª Luisa; Rivero Pérez, Maria Dolores; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
abr-2016-Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cellsPino García, Raquel del; Gerardi, Gisela; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; García Lomillo, Javier; Muñiz Rodríguez, Pilar
dic-2014-Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food IndustryGarcía Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa; Pino García, Raquel del; Rivero Pérez, Maria Dolores; Muñiz Rodríguez, Pilar
ago-2015-Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine PomacePino García, Raquel del; García Lomillo, Javier; Rivero Pérez, Maria Dolores; González San José, Mª Luisa; Muñiz Rodríguez, Pilar
2013-Validación de una encuesta sobre la actividad docente en Educación SuperiorBol Arreba, Alfredo; Sáiz Manzanares, María Consuelo; Pérez Mateos, Manuel
feb-2012-Barley seed coating with free and immobilized alkaline phosphatase to improve P uptake and plant growthPilar Izquierdo, María Concepción; Ortega Santamaría, Natividad; Pérez Mateos, Manuel; Busto Núñez, Mª Dolores

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