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Ponencias/Comunicaciones de congresos BIOIND

 
 
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Vista previaFecha de publicaciónFecha de lectura/ defensaTítuloAutor(es)
2018-Extraction and recovery of phenolic compounds from olive leavesFranco Pérez, Mª Yolanda; Benito Moreno, José Manuel; Escudero Barbero, Isabel
2018-Recovery of polyphenols compounds from wheat bran biomass by using pressurized waterSanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester; Hermosilla Plaza, Lorena; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo; Benito Román, Oscar
2018-Supercritical Carbon Dioxide extraction of Quinoa oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil qualityBenito Román, Oscar; Melgosa Gómez, Rodrigo; Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
2018-Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stabilityMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Benito Román, Oscar; Illera Gigante, Alba Ester
2018-Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Román, Oscar; Beltrán Calvo, Sagrario; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-Optimisation of an emulsification process for wheat bran oil encapsulation with proteinsFraile, Sandra; Ruiz Pérez, María Olga; Sanz Díez, Mª Teresa; Benito Moreno, José Manuel; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Production of omega-3 concentrates using supercritical carbon dioxideSanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Benito Román, Oscar; Illera Gigante, Alba Ester; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-High Pressure Carbon Dioxide Technology as cold pasteurization in cloudy apple juiceBenito Román, Oscar; Illera Gigante, Alba Ester; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario; Paz Barragán, Esther de; Sanz Díez, Mª Teresa
2017-Study of the oxidation of an omega-3 concentrate after formulation as oil in water emulsionsPaz Barragán, Esther de
2017-Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 mediaGarcía Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Illera Gigante, Alba Ester
2017-High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oilMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-High pressure carbon dioxide technology: application to orange juiceSanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juiceTrigueros Andrés, Ester; Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificadoVarona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª Teresa; Ruiz Pérez, María Olga; Illera Gigante, Alba Ester
2017-Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidosRodríguez Soto, Irene; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa
2017-Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María Olga; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentariaSagredo Moya, Carmen; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa

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