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Ponencias/Comunicaciones de congresos BIOIND

 
 
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2017-Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 mediaGarcía Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; Illera Gigante, Alba Ester
2017-High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oilMelgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juiceIllera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario; García Solaesa, Ángela; Melgosa Gómez, Rodrigo
2017-High pressure carbon dioxide technology: application to orange juiceSanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juiceTrigueros Andrés, Ester; Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa; Melgosa Gómez, Rodrigo; García Solaesa, Ángela; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificadoVarona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª Teresa; Ruiz Pérez, María Olga; Illera Gigante, Alba Ester
2017-Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidosRodríguez Soto, Irene; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa
2017-Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María Olga; Sanz Díez, Mª Teresa; Beltrán Calvo, Sagrario
2017-Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentariaSagredo Moya, Carmen; Paz Barragán, Esther de; Beltrán Calvo, Sagrario; Sanz Díez, Mª Teresa

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