Listar Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos por título
Mostrando ítems 13-20 de 20
-
Paricalcitol reduces oxidative stress and inflammation in hemodialysis patients
(2012-11, BioMed Central)Artículo -
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
(2022-12, Estrategias Alimentarias)Artículo -
Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey
(2021-09, Elsevier)Artículo -
Products released from surgical face masks can provoke cytotoxicity in the marine diatom Phaeodactylum tricornutum
(2022-10, Elsevier)Artículo -
Propidium Monoazide Integrated with qPCR Enables the Detection and Enumeration of Infectious Enteric RNA and DNA Viruses in Clam and Fermented Sausages
(2016-12, Frontiers Media)Artículo -
Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples
(2023-01, Elsevier)Artículo