TY - THES A3 - Benito Moreno, José Manuel A3 - Escudero Barbero, Isabel AU - Niknam, S. Mehdi A4 - Universidad de Burgos. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos PY - 2021 UR - http://hdl.handle.net/10259/5970 AB - El objetivo general de esta Tesis Doctoral es la valorización de los residuos de almazara en términos de extracción de aceite de orujo de oliva y recuperación de compuestos bioactivos mediante tecnologías limpias y emergentes, con posterior... AB - The aim of this PhD Thesis is the valorization of olive mill wastes in terms of olive pomace oil extraction and bioactive compounds recovery using clean and emerging technologies, with subsequent encapsulation of the recovered biocompounds in single... LA - eng KW - Residuos de almazara KW - Recuperación de compuestos fenólicos KW - Extracción asistida por ultrasonidos KW - Procesos con membranas KW - Nanoemulsiones KW - Olive mil wastes KW - Phenolic compounds recovery KW - Ultrasound-assisted extraction KW - Membrane processes KW - Nanoemulsions KW - Ingeniería química KW - Chemical engineering KW - Alimentos KW - Food TI - Valorization of residues generated in the production of olive oil through clean technologies M3 - info:eu-repo/semantics/doctoralThesis DO - 10.36443/10259/5970 ER -