Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contact Us
  • Send Feedback
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of RIUBUCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    Compartir

    Browsing Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos by Subject 
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
    • Browsing Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos by Subject
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
    • Browsing Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos by Subject

    Browsing Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos by Subject

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Order:

    Results:

    Now showing items 1-20 of 30

    • ascending
    • descending
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
        Alimentos [9]
        Alimentos-Análisis [1]
        Alimentos-Composición [1]
        Biochemistry [4]
        Biología molecular [3]
        Bioquímica [4]
        Biotecnología alimentaria [1]
        Chemical engineering [1]
        Chemistry [2]
        Chemistry, Organic [5]
        Chemistry, Physical and theoretical [2]
        Computer science [2]
        Corzo [2]
        Enfermedades parasitarias en animales [2]
        Food [9]
        Food-Analysis [1]
        Food-Biotechnology [1]
        Food-Composition [1]
        Informática [2]
        Ingeniería química [1]