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    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10259/10233

    Título
    Involvement of bread melanoidins in cellular pathways against ischemia
    Autor
    Gerardi, GiselaAutoridad UBU Orcid
    López Marín, Sofía
    Temiño, Virginia
    Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU Orcid
    Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
    Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU Orcid
    Publicado en
    Program and Abstract Book: The 5th International Electronic Conference on Foods, p. 190
    Editorial
    MDPI
    Fecha de publicación
    2024-10
    Descripción
    Comunicación presentada en: The 5th International Electronic Conference on Foods 2024, durante los días 28-30 de octubre de forma online.
    Resumo
    Ischemic hypoxia, a common condition that can cause neuronal damage, triggers multiple cellular pathways, including hypoxia-inducible factors and anti-apoptotic mechanisms. Using food industry by-products with antioxidant and anti-inflammatory properties, such as melanoidins, as functional ingredients allows their revalorization and may enhance neuronal survival. The scientific impact of this study also considered the bioaccessibility of these compounds to exert a beneficial effect.
    Materia
    Biotecnología alimentaria
    Food-Biotechnology
    Biotecnología
    Biotechnology
    Bioquímica
    Biochemistry
    URI
    http://hdl.handle.net/10259/10233
    Versión del editor
    https://sciforum.net/paper/view/19544
    Aparece en las colecciones
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    Atribución 4.0 Internacional
    Documento(s) sujeto(s) a una licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional
    Arquivos deste item
    Nombre:
    Gerardi-5th_iecof_2024.pdf
    Tamaño:
    65.47Kb
    Formato:
    Adobe PDF
    Descripción:
    Abstract
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