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      • Concentration by pervaporation of representative brown crab volatile compounds from dilute model solutions 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2011-07, Elsevier)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of fish oil from fish by-products: A comparison with other extraction methods 

        Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Diego Rupérez, Sara Mª deAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2012-03, Elsevier)
        Artículo
      • Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Corcuera Tecedor, ElenaAutoridad UBU
        (2012-05, American Chemical Society)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of corn germ oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2012-12, Elsevier)
        Artículo
      • Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2013-02, Elsevier)
        Artículo
      • Liquid–liquid equilibrium for ethanolysis systems of fish oil 

        Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2013-07, American Chemical Society)
        Artículo
      • Liquid–liquid equilibria for systems glycerol + sardine oil + tert-alcohols 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU
        (2013-10, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2014-03, Wiley-VCH Verlag)
        Artículo
      • Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2015-01, Elsevier)
        Artículo
      • Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxide 

        Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2015-02, Elsevier)
        Artículo
      • Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction medium 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2015-10, Consejo Superior de Investigaciones Científicas)
        Artículo
      • Study of the influence of process parameters on liquid andsupercritical CO2 extraction of oil from rendered materials: fish meal and oil characterization 

        Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU
        (2016-01, Elsevier)
        Artículo
      • Production and concentration of monoacylglycerols rich in omega-3 polyunsaturated fatty acids by enzymatic glycerolysis and molecular distillation 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Falkeborg, Mia; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Guo, Zheng
        (2016-01, Elsevier)
        Artículo
      • Colour removal from beet molasses by ultrafiltration with activated charcoal 

        Bernal, MartaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Geanta, Ramona MihaelaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU
        (2016-01, Elsevier)
        Artículo
      • Kinetic study and kinetic parameters of lipase‐catalyzed glycerolysis of sardine oil in a homogeneous medium 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2016-04, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties 

        Briongos Sánchez, HeliodoroAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2016-12, Elsevier)
        Artículo
      • Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado 

        Varona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3 

        Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Study of the oxidation of an omega-3 concentrate after formulation as oil in water emulsions 

        Paz Barragán, Esther deAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso