Listar Biotecnología Industrial y Medioambiental (BIOIND) por Materia/Asignatura "Food"
Mostrando ítems 1-20 de 29
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Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide
(2020-05, MDPI)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines
(2021-05, Elsevier)Artículo -
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2
(2013-12, Elsevier)Artículo -
Extraction of Marine Collagen Derivatives from Hoplostethus mediterraneus Cuvier, 1829 Using a Pressurized Water - CO2 System
(2023-05)Contribución a congreso -
Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions
(2015-01, Elsevier)Artículo -
Freeze dried extract from olive leaves: Valorisation, extraction kinetics and extract characterization
(2020-11, Elsevier)Artículo -
High voltage atmospheric cold plasma decontamination of Salmonella enteritidis on chicken eggs
(2022-12, Elsevier)Artículo -
Hydrolysis of water soluble protein from fish meal by subcritical water: effect of pressurization gas agent
(2023-03)Contribución a congreso -
Immobilization of naringinase on asymmetric organic membranes: Application for debittering of grapefruit juice
(2021-10, Elsevier)Artículo -
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Omega–3 encapsulation by PGSS-drying and conventional drying methods. Particle characterization and oxidative stability
(2019-01, Elsevier)Artículo