Untitled: Envíos recientes
Voici les éléments 41-60 de 179
-
-
A novel anaerobic filter membrane bioreactor: prototype start-up and filtration assays
(2018-12, IWA Publishing)Artículo -
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
-
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
-
-
Extraction of Marine Collagen Derivatives from Hoplostethus mediterraneus Cuvier, 1829 Using a Pressurized Water - CO2 System
(2023-05)Contribución a congreso -
Subcritical Water and Conventional Extraction of Phenolic compounds from Onion Skin Waste: Implications in Diabetes Disease
(2023-05)Contribución a congreso -
Valorization of onion skin wastes: subcritical water extraction of pectin and membrane downstream processing
(2023-05)Contribución a congreso -
Valorization of brewer’s spent grain by furfural recovery/removal from subcritical water hydrolysates by pervaporation
(2023-05)Contribución a congreso -
Lactic acid production from biomass-derived sugars using acid or base catalysts
(2023-05)Contribución a congreso -
Hydrolysis of water soluble protein from fish meal by subcritical water: effect of pressurization gas agent
(2023-03)Contribución a congreso -
-
-
Laboratory Experiment on Emulsions: Study of the Effect of Osmotic Pressure on Double Emulsions Preparation
(2022-12, MDPI)Artículo -
-
High voltage atmospheric cold plasma decontamination of Salmonella enteritidis on chicken eggs
(2022-12, Elsevier)Artículo -
Study of subcritical water scale-up from laboratory to pilot system for brewer’s spent grain valorization
(2023-01, Elsevier)Artículo