Biotecnología Industrial y Medioambiental (BIOIND): Envíos recientes
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Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
(2017)Contribución a congreso -
Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 media
(2017)Contribución a congreso -
High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oil
(2017)Contribución a congreso -
Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado
(2017)Contribución a congreso -
Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidos
(2017)Contribución a congreso -
Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3
(2017)Contribución a congreso -
Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentaria
(2017)Contribución a congreso -
Phase behaviour of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oil at high pressures
(2017-12, Elsevier)Artículo -
Separation of sodium lactate from Span 80 and SDS surfactants by ultrafiltration
(2017-06, Elsevier)Artículo -
Supercritical carbon dioxide as solvent in the lipase-catalyzed ethanolysis of fish oil: kinetic study
(2017-01, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
(2016-12, Elsevier)Artículo -
Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions
(2015-01, Elsevier)Artículo -
Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2
(2013-12, Elsevier)Artículo -
Concentration by pervaporation of representative brown crab volatile compounds from dilute model solutions
(2011-07, Elsevier)Artículo -
Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality
(2014-03, Wiley-VCH Verlag)Artículo -
Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane
(2013-02, Elsevier)Artículo -
Liquid–liquid equilibria for systems glycerol + sardine oil + tert-alcohols
(2013-10, Elsevier)Artículo