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Sfoglia Artículos BIOIND per Autore "Melgosa Gómez, Rodrigo"
Items 1-20 di 28
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Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia; Illera Gigante, Alba Ester
; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2024-06, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Trigueros Andrés, Ester
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
(2018-06, Elsevier)Artículo -
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Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction medium
García Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Bucio López, Silvia Liliana
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2015-10, Consejo Superior de Investigaciones Científicas)Artículo -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2019-01, Elsevier)Artículo -
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Liquid–liquid equilibrium for ethanolysis systems of fish oil
Bucio López, Silvia Liliana; García Solaesa, Ángela
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2013-07, American Chemical Society)Artículo -
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Polyphenol oxidase (PPO) and pectin methylesterase (PME) inactivation by high pressure carbon dioxide (HPCD) and its applicability to liquid and solid natural products
Benito Román, Oscar; Sanz Díez, Mª Teresa
; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2020-04, Elsevier)Artículo -
Potential of Subcritical Water Hydrolysis to Valorize Low-Valued Ray-Finned Fish (Labeobarbus nedgia): Effects of Hydrolysis Temperature and Pressurization Agent
Tadesse, Solomon Abebaw; Emire, Shimelis Admassu; Barea Gómez, Pedro; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2024-05-09, MDPI)Artículo -
Production of small peptides and low molecular weight amino acids by subcritical water from fish meal: Effect of pressurization agent
Barea Gómez, Pedro; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Illera Gigante, Alba Ester
; Alonso Riaño, Patricia
; Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, Elixabet
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2023-08, Elsevier)Artículo -
Recovery of the protein fraction with high antioxidant activity from red seaweed industrial solid residue after agar extraction by subcritical water treatment
Trigueros Andrés, Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Alonso Riaño, Patricia
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Ramos Rodríguez, Cipriano
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2021, Springer)Artículo -
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Study of the influence of process parameters on liquid andsupercritical CO2 extraction of oil from rendered materials: fish meal and oil characterization
Bucio López, Silvia Liliana; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Ruiz Pérez, María Olga
(2016-01, Elsevier)Artículo