Listar Artículos BIOIND por autor "Melgosa Gómez, Rodrigo"
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Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia ; Illera Gigante, Alba Ester ; Benito Román, Oscar ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa(2024-06, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Trigueros Andrés, Ester ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Benito Román, Oscar ; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela(2018-06, Elsevier)Artículo -
Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction medium
García Solaesa, Ángela ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Bucio López, Silvia Liliana ; Beltrán Calvo, Sagrario(2015-10, Consejo Superior de Investigaciones Científicas)Artículo -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2019-01, Elsevier)Artículo -
Liquid–liquid equilibrium for ethanolysis systems of fish oil
Bucio López, Silvia Liliana ; García Solaesa, Ángela ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2013-07, American Chemical Society)Artículo -
Polyphenol oxidase (PPO) and pectin methylesterase (PME) inactivation by high pressure carbon dioxide (HPCD) and its applicability to liquid and solid natural products
Benito Román, Oscar ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Illera Gigante, Alba Ester ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Beltrán Calvo, Sagrario(2020-04, Elsevier)Artículo -
Potential of Subcritical Water Hydrolysis to Valorize Low-Valued Ray-Finned Fish (Labeobarbus nedgia): Effects of Hydrolysis Temperature and Pressurization Agent
Tadesse, Solomon Abebaw; Emire, Shimelis Admassu; Barea Gómez, Pedro; Illera Gigante, Alba Ester ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa(2024-05-09, MDPI)Artículo -
Production of small peptides and low molecular weight amino acids by subcritical water from fish meal: Effect of pressurization agent
Barea Gómez, Pedro; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Illera Gigante, Alba Ester ; Alonso Riaño, Patricia ; Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, Elixabet ; Benito Román, Oscar ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa(2023-08, Elsevier)Artículo -
Recovery of the protein fraction with high antioxidant activity from red seaweed industrial solid residue after agar extraction by subcritical water treatment
Trigueros Andrés, Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Alonso Riaño, Patricia ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Ramos Rodríguez, Cipriano ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2021, Springer)Artículo -
Study of the influence of process parameters on liquid andsupercritical CO2 extraction of oil from rendered materials: fish meal and oil characterization
Bucio López, Silvia Liliana ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela ; Ruiz Pérez, María Olga(2016-01, Elsevier)Artículo