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      • Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Corcuera Tecedor, ElenaAutoridad UBU
        (2012-05, American Chemical Society)
        Artículo
      • Adjustable Gel Texture of Recovered Crude Agar Induced by Pressurized Hot Water Treatment of Gelidium sesquipedale Industry Waste Stream: An RSM Analysis 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity 

        Temiño, Virginia; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU
        (2023, MDPI)
        Artículo
      • Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2020-05, MDPI)
        Artículo
      • Biorefinery approach for the development of an integrated extraction and purification process for the recovery of pectin derived compounds and flavonoids from onion peels 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2024-12, Elsevier)
        Artículo
      • Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2023-01, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Colour removal from beet molasses by ultrafiltration with activated charcoal 

        Bernal, MartaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Geanta, Ramona MihaelaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU
        (2016-01, Elsevier)
        Artículo
      • Comparative Selective Conversion of Biomass-Derived Mono- and Polysaccharides into Lactic Acid with Lanthanide Lewis Acid Catalysts 

        Bermejo-López, A.; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2024-04-30, Springer Nature)
        Artículo
      • Comparison of external and submerged membranes used in anaerobic membrane bioreactors: Fouling related issues and biological activity 

        Martínez Díaz, Raquel; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Ramos Rodríguez, CiprianoAutoridad UBU; Cámara Nebreda, José MaríaAutoridad UBU; Diez Blanco, VictorinoAutoridad UBU
        (2020-07, Elsevier)
        Artículo
      • Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2013-02, Elsevier)
        Artículo
      • Concentration by pervaporation of representative brown crab volatile compounds from dilute model solutions 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2011-07, Elsevier)
        Artículo
      • Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2021-05, Elsevier)
        Artículo
      • Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction 

        Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2024-06, Elsevier)
        Artículo
      • Designing bilayered composite films by direct agar/chitosan and citric acid-crosslinked PVA/agar layer-by-layer casting for packaging applications 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; García Tojal, JavierAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU
        (2023-11, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of cold plasma on polyphenol oxidase inactivation in cloudy apple juice and on the quality parameters of the juice during storage 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Chaple, S.; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Ng, S.; Lu, P.; Jones, J.; Carey, E.; Bourke, P.
        (2019-09, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of High Pressure Carbon Dioxide on polyphenoloxidase from Litopenaeus vannamei 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU
        (2019-07, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2018-12, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties 

        Briongos Sánchez, HeliodoroAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2016-12, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high voltage atmospheric cold plasma on chicken eggs quality during refrigerated storage 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; de Souza, Vanessa Rios; Tang, Linyi; Nikmaram, Nooshin; Keener, Kevin M.
        (2023-06, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of salinity and temperature on the extraction of extracellular polymeric substances from an anaerobic sludge and fouling in submerged hollow fibre membranes 

        Martínez Díaz, Raquel; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; García Rodríguez, AnaAutoridad UBU; Ramos Rodríguez, CiprianoAutoridad UBU; Diez Blanco, VictorinoAutoridad UBU
        (2021-09, Elsevier)
        Artículo