- Página inicial
- E-Prints
- Untitled
- Untitled
- Navegação Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor
Navegação Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor "Muñiz Rodríguez, Pilar"
![Autoridad UBU Autoridad UBU](/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
Itens para a visualização no momento 1-16 of 16
-
Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace
Pino García, Raquel del; García Lomillo, Javier
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2015-08, American Chemical Society)Artículo -
-
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry
García Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa
; Pino García, Raquel del
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2014-12, American Chemical Society)Artículo -
-
-
-
Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
García Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa
; Pino García, Raquel del
; Ortega Heras, Miriam
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2016, Hindawi Publishing Corporation)Artículo -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Jaime Moreno, Isabel
; González San José, Mª Luisa
; Cavia Saiz, Mónica
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
-
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; González San José, Mª Luisa
; Jaime Moreno, Isabel
; Cavia Saiz, Mónica
(2023, Elsevier)Artículo -
Thiosemicarbazone-metal complexes exhibiting cytotoxicity in colon cancer cell lines through oxidative stress
Alcaraz, Raquel; Muñiz Rodríguez, Pilar; Cavia Saiz, Mónica
; Palacios, Óscar; Samper, Katia G.; Gil García, Rubén
; Jiménez Pérez, Alondra
; García Tojal, Javier
; García Girón, Carlos
(2020-05, Elsevier)Artículo -
-
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Pino García, Raquel del
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-03, Elsevier)Artículo -
-
-
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Pino García, Raquel del; Gerardi, Gisela
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; García Lomillo, Javier
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2016-04, Elsevier)Artículo