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Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado
(2017)Contribución a congreso -
Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3
(2017)Contribución a congreso -
Study of the oxidation of an omega-3 concentrate after formulation as oil in water emulsions
(2017)Contribución a congreso -
Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidos
(2017)Contribución a congreso -
Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentaria
(2017)Contribución a congreso -
Production of omega-3 concentrates using supercritical carbon dioxide
(2017)Contribución a congreso -
Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 media
(2017)Contribución a congreso -
High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oil
(2017)Contribución a congreso -
Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
(2017)Contribución a congreso -
High Pressure Carbon Dioxide Technology as cold pasteurization in cloudy apple juice
(2017)Contribución a congreso -
Optimisation of an emulsification process for wheat bran oil encapsulation with proteins
(2017)Contribución a congreso -
High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
(2017)Contribución a congreso -
Polyphenol Oxidase (PPO) and Pectin Meth ylesterase (PME) inactivation by means of High Pressure Carbon Dioxide (HPCD)
(2018)Contribución a congreso -
Valorización de aceite de pescado mediante tecnologías de dióxido de carbono supercrítico
(2018)Contribución a congreso