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Browsing Untitled by Author "Illera Gigante, Alba Ester"
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Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia; Illera Gigante, Alba Ester
; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2024-06, Elsevier)Artículo -
Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado
Varona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª Teresa; Ruiz Pérez, María Olga
; Illera Gigante, Alba Ester
(2017)Contribución a congreso -
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Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
Trigueros Andrés, Ester; Illera Gigante, Alba Ester
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2017)Contribución a congreso -
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Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Trigueros Andrés, Ester
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
(2016-12, Elsevier)Artículo -
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Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
(2018-06, Elsevier)Artículo -
Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stability
Melgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Benito Román, Oscar
; Illera Gigante, Alba Ester
(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2017)Contribución a congreso -
Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Ruiz Pérez, María Olga
(2018-03, Elsevier)Artículo -
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High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
Sanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2017)Contribución a congreso -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2019-01, Elsevier)Artículo -
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HPCD as non-thermal technology for fruit juices preservation
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Apetrei, C.
(2018)Contribución a congreso