Navegação Grupos de investigación por título
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Hacia el comportamiento humano moderno. Nuevas aportaciones al Paleolítico medio final en el valle del río Arlanza (Hortigüela, Burgos, España)
(2010, Pascual Izquierdo-Egea)Artículo -
Hacia un metodología de evaluación del rendimiento del alumno en entornos de aprendizaje iVR utilizando eye-tracking y aprendizaje automático
(2023-05, Oxbridge Publishing House)Artículo -
Hacia una información contable integrada: una propuesta de información no financiera referida al personal de la empresa
(2018, Publicacions de la Universitat de València)Capítulo de monografía -
Halocyclization of o-(Alkynyl)styrenes. Synthesis of 3-Halo-1H-indenes
(2010, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Has the Stereotype of the Scientist Changed in Early Primary School–Aged Students Due to COVID-19?
(2021-07, MDPI)Artículo -
Have an omnichannel seamless interaction experience! Dimensions and effect on consumer satisfaction
(2020-08, Taylor & Francis)Artículo -
Have European banks maintained their payout policy during the crisis? The role of scrip dividends
(2020-12, Wiley)Artículo -
Heat Capacity Behavior and Structure of Alkan-1-ol/Alkylbenzoate Binary Solvents
(2012-08, American Chemical Society)Artículo -
Heme Oxygenase-1 and 2 Common Genetic Variants and Risk for Restless Legs Syndrome
(2015-08, Wolters Kluwer Health)Artículo -
El héroe fieramente humano: Aquiles, el hombre, de Roberto Rivera
(2023, Imprensa da Universidade de Coimbra)Capítulo de monografía -
Heteroaromatic polyamides with Improved thermal and mechanical properties
(2020-08, MDPI)Artículo -
High Education and University Teaching and Learning Processes: Soft Skills
(2022-08, MDPI)Artículo -
High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality
(2019, Taylor and Francis)Artículo -
High pressure and high temperature volumetric properties of (2-propanol + di-isopropyl ether) system
(2018-08, Elsevier)Artículo -
High Pressure Carbon Dioxide Technology as cold pasteurization in cloudy apple juice
(2017)Contribución a congreso -
High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
(2017)Contribución a congreso -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
(2019-01, Elsevier)Artículo