Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contattaci
  • Manda Feedback
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto RIUBUArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

    My Account

    LoginRegistrazione

    Statistiche

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Sfoglia Untitled per Titolo 
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Sfoglia Untitled per Titolo
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Sfoglia Untitled per Titolo

    Sfoglia Untitled per Titolo

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-20 di 21

    • Titolo
    • Data di pubblicazione
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Cantero, Leire; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2022-04, Elsevier)
        Artículo
      • Assessing the performance of analytical methods for propolis – A collaborative trial by the international honey commission 

        Vilas-Boas, M.; Lopes, M.; Nunes, L. F.; Pereyra, A.; Kunert, C.; Beckh, G.; Çelemli, O. G.; Sorkun, K.; Georgé, S.; Paulo, L.; Gardini, Silvia; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Bankova, V.; Popova, M.; Trusheva, B.; Petrov, N.; Dastan, T.; Tananaki, C.; Falcão, S. I.
        (2023, Taylor & Francis)
        Artículo
      • Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Cantero, Leire; Crespo, Miranda; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2021-10, Elsevier)
        Artículo
      • Authentication of strawberry tree (Arbutus unedo L.) honeys from southern Europe based on compositional parameters and biological activities 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Nieto, Sonia; Rodrigo, Sara; Pérez, Sergio; Rojo, Susana; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU
        (2020-12, Elsevier)
        Artículo
      • Chemical extraction and gastrointestinal digestion of honey: influence on Its antioxidant, antimicrobial and anti-Inflammatory activities 

        Alevia, Marta; Rasines, Sandra; Cantero, Leire; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU
        (2021-06, MDPI)
        Artículo
      • Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study 

        Smigic, Nada; Ozilgen, Sibel; Gómez-López, Vicente M.; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Miloradovic, Zorana; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena; Smole Možina, Sonja; Kunčič, Ajda; Guiné, Raquel; Gonçalves, João Carlos; Trafialek, Joanna; Czarniecka-Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolić, Aleksandra; Mujčinović, Alen; Djekic, Ilija; Djekic
        (2023-06, Springer)
        Artículo
      • Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App 

        Guembe García, MartaAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Evaluation of bioactive compounds and biological activities of Tunisian propolis 

        Gargouri, Wafa; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Kechaou, Nabil
        (2019-08, Elsevier)
        Artículo
      • How do consumers perceive food safety risks? – Results from a multi-country survey 

        Djekic, Ilija; Nikolić, Aleksandra; Mujčinović, Alen; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Goel, Gunjan; Trafialek, Joanna; Czarniecka-Skubina, Ewa; Guiné, Raquel; Gonçalves, João Carlos; Smole Možina, Sonja; Kunčič, Ajda; Miloradovic, Zorana; Miocinovic, Jelena; Aleksic, Biljana; Gómez-López, Vicente M.; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ozilgen, Sibel; Smigic, Nada
        (2022-12, Elsevier)
        Artículo
      • Impact of the Drying Procedure and Botanical Origin on the Physico-Chemical and Potentially Bioactive Properties of Honey Powders 

        Cantero, Leire; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU
        (2023-11, MDPI)
        Artículo
      • Microencapsulated propolis powder: A promising ingredient of chewing gum 

        Gargouri, Wafa; Elleuche, Mazen; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU
        (2024-05, Elsevier)
        Artículo
      • Phenolic Composition, Antiradical, Antimicrobial, and Anti-Inflammatory Activities of Propolis Extracts from North East Spain 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Rodríguez-Fernández, Andrea; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Lázaro, Regina; Bayarri, Susana
        (2024-06, Mary Ann Liebert)
        Artículo
      • Phenolic Profile, Antioxidant Capacities and Enzymatic Inhibitory Activities of Propolis from Different Geographical Areas: Needs for Analytical Harmonization 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Marcos, Patricia; Azofra, Patricia; Pablo, Ana de; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2020-01, MDPI)
        Artículo
      • Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Guembe García, MartaAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-12, Estrategias Alimentarias)
        Artículo
      • Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Reglero Ruiz, José AntonioAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2021-09, Elsevier)
        Artículo
      • Quality Attributes of Local and Imported Honeys Commercialized in Algeria 

        Dahmani, Kheira; Houdeib, Jinane B.; Zouambi, Amina; Bendeddouche, Badis; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2020, Sciendo)
        Artículo
      • Relationships among Hydrogen Peroxide Concentration, Catalase, Glucose Oxidase, and Antimicrobial Activities of Honeys 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Rodríguez, Carlos; Valencia García, OlgaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2024-04, MDPI)
        Artículo
      • A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Cavia Camarero, María del MarAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; García García, Félix ClementeAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2021-04, Elsevier)
        Artículo
      • Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples 

        Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Carreira Barral, IsraelAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-01, Elsevier)
        Artículo
      • Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU; Utzeri, Gianluca; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Valente, Artur J. M.; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-03, Elsevier)
        Artículo