Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contactez-nous
  • Faire parvenir un commentaire
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout RIUBUCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

    Mon compte

    Ouvrir une sessionS'inscrire

    Statistiques

    Statistiques d'usage de visualisation

    Compartir

    Voir le document 
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Voir le document
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Voir le document

    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10259/7707

    Título
    Valorization of onion skin wastes: subcritical water extraction of pectin and membrane downstream processing
    Autor
    Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid
    Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU Orcid
    Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
    Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
    Fecha de publicación
    2023-05
    Descripción
    Póster presentado en: 19th European meeting on Supercritical Fluids (EMSF 2023), organized by the International Society for the Advancement of Supercritical Fluids, Budapest, 21-24 may, 2023
    Résumé
    Onion skin wastes (OSW) represent 10% of the onion production (104 Mt worldwide, 2020) and end up in landfills because they are not suitable for human consumption or animal feeding. OWS are a source of quercetin and pectin, a biopolymer of 1,4‐D‐galacturonic acid (GalA) highly demanded by the industry.
    Materia
    Ingeniería química
    Chemical engineering
    URI
    http://hdl.handle.net/10259/7707
    Aparece en las colecciones
    • Untitled
    Fichier(s) constituant ce document
    Nombre:
    Poster-Valorization_of_onion_skin_wastes-2023.pdf
    Tamaño:
    1.621Mo
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    Voir/Ouvrir
    Nombre:
    Resumen_Poster-Valorization_of_onion_skin_wastes-2023.pdf
    Tamaño:
    165.2Ko
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    Voir/Ouvrir

    Métricas

    Citas

    Academic Search
    Ver estadísticas de uso

    Exportar

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis
    Afficher la notice complète