Mostrar registro simples

dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorRuiz Pérez, María Olga 
dc.contributor.authorSanz Díez, Mª Teresa 
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.date.accessioned2023-06-19T11:56:08Z
dc.date.available2023-06-19T11:56:08Z
dc.date.issued2023-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/7707
dc.descriptionPóster presentado en: 19th European meeting on Supercritical Fluids (EMSF 2023), organized by the International Society for the Advancement of Supercritical Fluids, Budapest, 21-24 may, 2023en
dc.description.abstractOnion skin wastes (OSW) represent 10% of the onion production (104 Mt worldwide, 2020) and end up in landfills because they are not suitable for human consumption or animal feeding. OWS are a source of quercetin and pectin, a biopolymer of 1,4‐D‐galacturonic acid (GalA) highly demanded by the industry.en
dc.description.sponsorshipTo Agencia Estatal de Investigación for the grant number PID2020-116716RJ-I00/ AEI / 10.13039/501100011033 and TED2021-129311B-I00] and Junta de Castilla y León (JCyL) and the European Regional Development Fund (ERDF) [grant number BU050P20].en
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenges
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringen
dc.titleValorization of onion skin wastes: subcritical water extraction of pectin and membrane downstream processingen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU050P20//Valorización de la fracción proteica de subproductos de la industria agroalimentaria de Castilla y León mediante tecnologías de fluidos presurizados/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones


Arquivos deste item

Thumbnail
Thumbnail

Este item aparece na(s) seguinte(s) coleção(s)

Mostrar registro simples