Repositorio Institucional de la Universidad de Burgos: Envíos recientes
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A density functional theory insight towards the rational design of ionic liquids for SO2 capture
(2015-05, Royal Society of Chemistry)Artículo -
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Forced Solid-State Interactions for the Selective “Turn-On” Fluorescence Sensing of Aluminum Ions in Water Using a Sensory Polymer Substrate
(2015-01, American Chemical Society)Artículo -
Colorimetric detection, quantification and extraction of Fe(III) in water by acrylic polymers with pendant Kojic acid motifs
(2016-10, Elsevier)Artículo -
Kinetic study and kinetic parameters of lipase‐catalyzed glycerolysis of sardine oil in a homogeneous medium
(2016-04, Elsevier)Artículo -
El éxito del Comercio Móvil B2C: Factores de Adopción y Propuestas de Valor de las Empresas
(2016, Universidad Complutense de Madrid)Artículo -
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Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties
(2017-04, Elsevier)Artículo -
Las instalaciones militares y su significado en el plano urbano de la ciudad de Burgos
(2016)Trabajo fin de grado -
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Procedimiento y caracterización de probetas de plástico fabricadas mediante la impresión 3D
(2016)Trabajo fin de grado -
El barrio de San Pedro de la Fuente: un espacio a destiempo en la ciudad de Burgos
(2016)Trabajo fin de grado -
Influence of red wine pomace seasoning and high-oxygen atmosphere storage on carcinogens formation in barbecued beef patties
(2017-03, Elsevier)Artículo -
Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions
(2017-01, Wiley)Artículo -
Effect of Skin Wine Pomace and Sulfite on Protein Oxidation in Beef Patties During High Oxygen Atmosphere Storage
(2016-03, Springer)Artículo -
Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
(2016, Hindawi Publishing Corporation)Artículo