Listar Biotecnología Industrial y Medioambiental (BIOIND) por título
Mostrando ítems 19-38 de 153
-
Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado
(2017)Contribución a congreso -
Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
(2017)Contribución a congreso -
Effect of High Pressure Carbon Dioxide on polyphenoloxidase from Litopenaeus vannamei
(2019-07, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high voltage atmospheric cold plasma on chicken eggs quality during refrigerated storage
(2023-06, Elsevier)Artículo -
Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3
(2017)Contribución a congreso -
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Evaluating Subcritical Water Extraction for Red Algae Residue Valorization: Chemical Composition and Biological Activity
(2023)Contribución a congreso -
Exploring the bioactive potential of phenolic compounds recovered from Onion Skin Waste (OSW) through Subcritical Water Extraction
(2023)Contribución a congreso