Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contattaci
  • Manda Feedback
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto RIUBUArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

    My Account

    LoginRegistrazione

    Statistiche

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Envíos recientes 
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Envíos recientes
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Envíos recientes

    Untitled: Envíos recientes

    Items 181-185 di 185

      • Colour removal from beet molasses by ultrafiltration with activated charcoal 

        Bernal, MartaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Geanta, Ramona MihaelaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU
        (2016-01, Elsevier)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of fish oil from fish by-products: A comparison with other extraction methods 

        Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Diego Rupérez, Sara Mª deAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2012-03, Elsevier)
        Artículo
      • Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Corcuera Tecedor, ElenaAutoridad UBU
        (2012-05, American Chemical Society)
        Artículo
      • Liquid–liquid equilibrium for ethanolysis systems of fish oil 

        Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2013-07, American Chemical Society)
        Artículo
      • Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction medium 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2015-10, Consejo Superior de Investigaciones Científicas)
        Artículo