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Parcourir Artículos BIOIND par auteur "Beltrán Calvo, Sagrario"
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Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration
Martínez Velasco, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Corcuera Tecedor, Elena(2012-05, American Chemical Society)Artículo -
Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia ; Illera Gigante, Alba Ester ; Benito Román, Oscar ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa(2024-06, Elsevier)Artículo -
Designing bilayered composite films by direct agar/chitosan and citric acid-crosslinked PVA/agar layer-by-layer casting for packaging applications
Diop, Cherif Ibrahima Khalil ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa ; García Tojal, Javier ; Trigo López, Miriam(2023-11, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Trigueros Andrés, Ester ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Benito Román, Oscar ; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela(2018-06, Elsevier)Artículo -
Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela ; Ruiz Pérez, María Olga(2018-03, Elsevier)Artículo -
Fabrication of microporous PMMA using ionic liquids: An improved route to classical ScCO2 foaming process
Trigo López, Miriam ; Vallejos Calzada, Saúl ; Reglero Ruiz, José Antonio ; Ramos Rodríguez, Cipriano ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García García, Félix Clemente ; García Pérez, José Miguel(2019-11, Elsevier)Artículo