Listar Artículos BIOIND por autor "Beltrán Calvo, Sagrario"
Mostrando ítems 1-20 de 66
-
Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration
Martínez Velasco, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Corcuera Tecedor, Elena
(2012-05, American Chemical Society)Artículo -
-
-
-
-
-
Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia; Illera Gigante, Alba Ester
; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2024-06, Elsevier)Artículo -
Designing bilayered composite films by direct agar/chitosan and citric acid-crosslinked PVA/agar layer-by-layer casting for packaging applications
Diop, Cherif Ibrahima Khalil; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
; García Tojal, Javier
; Trigo López, Miriam
(2023-11, Elsevier)Artículo -
-
Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Trigueros Andrés, Ester
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
(2018-06, Elsevier)Artículo -
-
-
Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Ruiz Pérez, María Olga
(2018-03, Elsevier)Artículo -
-
Fabrication of microporous PMMA using ionic liquids: An improved route to classical ScCO2 foaming process
Trigo López, Miriam; Vallejos Calzada, Saúl
; Reglero Ruiz, José Antonio
; Ramos Rodríguez, Cipriano
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García García, Félix Clemente
; García Pérez, José Miguel
(2019-11, Elsevier)Artículo -
-
-