Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Departamentos y Centros por Materia/Asignatura 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Departamentos y Centros
    • Listar Departamentos y Centros por Materia/Asignatura
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Departamentos y Centros
    • Listar Departamentos y Centros por Materia/Asignatura

    Listar Departamentos y Centros por Materia/Asignatura "Alimentos"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-18 de 18

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2022-03, Elsevier)
        Artículo
      • Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Cantero, Leire; Crespo, Miranda; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2021-10, Elsevier)
        Artículo
      • Consumers’ behaviour in fast-food restaurants: a food value perspective from Spain 

        Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU; Gómez-Cantó, Carmen M.; Pelegrin-Borondo, Jorge; Martínez Ruiz, María Pilar .
        (2019-05, Emerald)
        Artículo
      • El coste de los productos alimentarios: análisis desde la normativa contable y la información sobre sostenibilidad 

        Lizcano Álvarez, Jesús; Aguilar Conde, PabloAutoridad UBU
        (2025-03, Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas (AECA))
        Artículo
      • Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App 

        Guembe García, MartaAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Food Values, Benefits and Their Influence on Attitudes and Purchase Intention: Evidence Obtained at Fast-Food Hamburger Restaurants 

        Pérez-Villarreal, Héctor Hugo; Martínez Ruiz, María Pilar .; Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU; Gómez-Cantó, Carmen M.
        (2020-09, MDPI)
        Artículo
      • From Classical to Advanced Use of Polymers in Food and Beverage Applications 

        Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Miguel, Álvaro; Muñoz Santamaría, María AsunciónAutoridad UBU; Mendía Jalón, AránzazuAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU
        (2022-11, MDPI)
        Artículo
      • Hydrolysis of Lactose: Conventional Techniques and Enzyme Immobilization Strategies on Polymeric Supports 

        Vallejo García, Jorge LucasAutoridad UBU; Cutillo Foraster, Alessandra; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Muñoz Santamaría, María AsunciónAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU
        (2024-05-22, IntechOpen)
        Capítulo de monografía
      • The influence of food values on post–purchase variables at food establishments 

        Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU; Gómez-Cantó, Carmen M.; Martínez Ruiz, María Pilar .; Pérez-Villarreal, Héctor Hugo
        (2020-06, Emerald)
        Artículo
      • The influence of food values on satisfaction and loyalty: Evidence obtained across restaurant types 

        Martínez Ruiz, María Pilar .; Ruiz-Palomino, Pablo; Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU; Pick, Doreén
        (2023-06, Elsevier)
        Artículo
      • Microencapsulation of a Commercial Food-Grade Protease by Spray Drying in Cross-Linked Chitosan Particles 

        Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; González Temiño, YaizaAutoridad UBU; Albillos García, Silvia MaríaAutoridad UBU; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Multiple reaction monitoring for identification and quantification of oligosaccharides in legumes using a triple quadrupole mass spectrometer 

        Prieto Santiago, VirginiaAutoridad UBU; Cavia Camarero, María del MarAutoridad UBU; Barba, Francisco J.; Alonso de la Torre, SaraAutoridad UBU; Carrillo Pérez, CeliaAutoridad UBU
        (2022-01, Elsevier)
        Artículo
      • Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Guembe García, MartaAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-12, Estrategias Alimentarias)
        Artículo
      • Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Reglero Ruiz, José AntonioAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2021-09, Elsevier)
        Artículo
      • Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples 

        Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Carreira Barral, IsraelAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-01, Elsevier)
        Artículo
      • Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU; Utzeri, Gianluca; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Valente, Artur J. M.; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-03, Elsevier)
        Artículo
      • Studying the impact of food values, subjective norm and brand love on behavioral loyalty 

        Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU; Martínez Ruiz, María Pilar .; Pérez-Villarreal, Héctor Hugo
        (2021-12, Elsevier)
        Artículo
      • Testing Model of Purchase Intention for Fast Food in Mexico: How do Consumers React to Food Values, Positive Anticipated Emotions, Attitude toward the Brand, and Attitude toward Eating Hamburgers? 

        Pérez-Villarreal, Héctor Hugo; Martínez Ruiz, María Pilar .; Izquierdo Yusta, AliciaAutoridad UBU
        (2019-08, MDPI)
        Artículo