Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por título
Mostrando ítems 19-27 de 27
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Phase variation modulates the multi-phenotypes displayed by clinical Campylobacter jejuni strains
(2024-02, Elsevier)Artículo -
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
(2022-12, Estrategias Alimentarias)Artículo -
Supercritical fluid extraction of fish oil from fish by-products: A comparison with other extraction methods
(2012-03, Elsevier)Artículo -
Thiosemicarbazone-metal complexes exhibiting cytotoxicity in colon cancer cell lines through oxidative stress
(2020-05, Elsevier)Artículo -
Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestion
(2016-11, Elsevier)Artículo -
Wine pomace product inhibit listeria monocytogenes invasion of intestinal cell lines Caco-2 and SW-480
(2021-07, MDPI)Artículo -
Wine pomace product modulates oxidative stress and microbiota in obesity high-fat diet-fed rats
(2020, Elsevier)Artículo -
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
(2016-04, Elsevier)Artículo