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dc.contributor.authorRuiz Pérez, María Olga 
dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorSanz Díez, Mª Teresa 
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.coverage.spatialnorth=42.34106; west=-3.70184; name=Burgos, Spain
dc.coverage.temporalstart=2022; end=2023
dc.date.accessioned2025-04-25T09:55:15Z
dc.date.available2025-04-25T09:55:15Z
dc.date.issued2025-04-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/10435
dc.description.abstractThe dataset contains data used in the work "Fractionation and refining of pectic oligosaccharides derived from onion skins through continuous feed diafiltration", published in Journal of Membrane Science 708, 2024, 123054es
dc.description.sponsorshipThis work was supported by the Agencia Estatal de Investigación [grant numbers PID2020-116716RJ-I00, PDC2022-133443-I00, PID2022-136385OB-I00] and the Junta de Castilla y León (JCyL) and the European Regional Development Fund (ERDF) [grant number BU027P23]. Benito Román post-doctoral contract was funded by the Agencia Estatal de Investigación through project PID2020–116716RJ-I00.es
dc.format.mimetypetext/plain
dc.format.mimetypeapplication/zip
dc.format.mimetypeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
dc.language.isoenges
dc.publisherUniversidad de Burgoses
dc.relation.isreferencedbyhttp://hdl.handle.net/10259/9585
dc.rightsAtribución 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectPectic oligosaccharide fractionationes
dc.subjectDiafiltration purificationes
dc.subjectMembrane foulinges
dc.subjectOnion skin byproductes
dc.subjectGreen technologieses
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringes
dc.subject.otherBiotecnologíaes
dc.subject.otherBiotechnologyes
dc.titleDataset of the work "VALPECTIN_Research Article_JMS_708_August 2024_123054"es
dc.typedatasetes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PDC2022-133443-I00/ES/Diseño de un prototipo para la extracción de bioproductos con agua subcrítica/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PID2022-136385OB-I00/ES/NUEVAS ESTRATEGIAS PARA LA PRODUCCION DE ACIDO LACTICO DE SEGUNDA GENERACION EMPLEANDO TECNOLOGIAS EMERGENTES BASADAS EN FLUIDOS PRESURIZADOS/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU027P23//Tecnologías sostenibles de fluidos presurizados para valorizar subproductos de la industria agroalimentaria ricos en proteínas: nuevas estrategias, escalado y análisis tecno-económico y medioambiental/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones
dc.publication.year2025


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