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dc.contributor.author | Ruiz Pérez, María Olga | |
dc.contributor.author | Benito Román, Oscar | |
dc.contributor.author | Sanz Díez, Mª Teresa | |
dc.contributor.author | Beltrán Calvo, Sagrario | |
dc.coverage.spatial | north=42.34106; west=-3.70184; name=Burgos, Spain | |
dc.coverage.temporal | start=2022; end=2023 | |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T09:55:15Z | |
dc.date.available | 2025-04-25T09:55:15Z | |
dc.date.issued | 2025-04-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10259/10435 | |
dc.description.abstract | The dataset contains data used in the work "Fractionation and refining of pectic oligosaccharides derived from onion skins through continuous feed diafiltration", published in Journal of Membrane Science 708, 2024, 123054 | es |
dc.description.sponsorship | This work was supported by the Agencia Estatal de Investigación [grant numbers PID2020-116716RJ-I00, PDC2022-133443-I00, PID2022-136385OB-I00] and the Junta de Castilla y León (JCyL) and the European Regional Development Fund (ERDF) [grant number BU027P23]. Benito Román post-doctoral contract was funded by the Agencia Estatal de Investigación through project PID2020–116716RJ-I00. | es |
dc.format.mimetype | text/plain | |
dc.format.mimetype | application/zip | |
dc.format.mimetype | application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet | |
dc.language.iso | eng | es |
dc.publisher | Universidad de Burgos | es |
dc.relation.isreferencedby | http://hdl.handle.net/10259/9585 | |
dc.rights | Atribución 4.0 Internacional | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject | Pectic oligosaccharide fractionation | es |
dc.subject | Diafiltration purification | es |
dc.subject | Membrane fouling | es |
dc.subject | Onion skin byproduct | es |
dc.subject | Green technologies | es |
dc.subject.other | Ingeniería química | es |
dc.subject.other | Chemical engineering | es |
dc.subject.other | Biotecnología | es |
dc.subject.other | Biotechnology | es |
dc.title | Dataset of the work "VALPECTIN_Research Article_JMS_708_August 2024_123054" | es |
dc.type | dataset | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PDC2022-133443-I00/ES/Diseño de un prototipo para la extracción de bioproductos con agua subcrítica/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PID2022-136385OB-I00/ES/NUEVAS ESTRATEGIAS PARA LA PRODUCCION DE ACIDO LACTICO DE SEGUNDA GENERACION EMPLEANDO TECNOLOGIAS EMERGENTES BASADAS EN FLUIDOS PRESURIZADOS/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU027P23//Tecnologías sostenibles de fluidos presurizados para valorizar subproductos de la industria agroalimentaria ricos en proteínas: nuevas estrategias, escalado y análisis tecno-económico y medioambiental/ | es |
dc.type.hasVersion | info:eu-repo/semantics/acceptedVersion | es |
dc.publication.year | 2025 |