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dc.contributor.author | Benito Román, Oscar | |
dc.contributor.author | Ruiz Pérez, María Olga | |
dc.contributor.author | Sanz Díez, Mª Teresa | |
dc.contributor.author | Beltrán Calvo, Sagrario | |
dc.coverage.spatial | north=42.34106; west=-3.70184; name=Burgos, Spain | |
dc.coverage.temporal | start=2023; end=2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T11:11:39Z | |
dc.date.available | 2025-04-25T11:11:39Z | |
dc.date.issued | 2025-04-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10259/10436 | |
dc.description.abstract | The dataset contains data used in the work "Biorefinery approach for the development of an integrated extraction and purification process for the recovery of pectin derived compounds and flavonoids from onion peels" | en |
dc.description.sponsorship | This work was supported by the Agencia Estatal de Investigación (AEI) through projects PID2020-116716RJ-I00/ AEI / 10.13039/501100011033, PID2019-104950RB-I00 / AEI / 10.13039/501100011033 and TED2021-129311B-I00. | en |
dc.format.mimetype | text/plain | |
dc.format.mimetype | application/zip | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.format.mimetype | application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet | |
dc.language.iso | eng | es |
dc.publisher | Universidad de Burgos | es |
dc.relation.isreferencedby | http://hdl.handle.net/10259/9816 | |
dc.rights | Atribución 4.0 Internacional | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject | Biorefinery | en |
dc.subject | Diafiltration | en |
dc.subject | Membrane | en |
dc.subject | Oligosaccharides | en |
dc.subject | Subcritical water extraction | en |
dc.subject.other | Ingeniería química | es |
dc.subject.other | Chemical engineering | en |
dc.subject.other | Alimentos | es |
dc.subject.other | Food | en |
dc.title | Dataset of the work "VALPECTIN_Research Article JECE_2024_12(6)_114845" | en |
dc.type | dataset | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020–116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-104950RB-I00/ES/VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS MARINOS MEDIANTE TECNOLOGIAS DE FLUIDOS SUB- Y SUPERCRITICOS PARA LA OBTENCION DE BIOCOMPUESTOS VALIOSOS/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/ | es |
dc.type.hasVersion | info:eu-repo/semantics/acceptedVersion | es |
dc.publication.year | 2025 |