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dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorRuiz Pérez, María Olga 
dc.contributor.authorSanz Díez, Mª Teresa 
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.coverage.spatialnorth=42.34106; west=-3.70184; name=Burgos, Spain
dc.coverage.temporalstart=2023; end=2024
dc.date.accessioned2025-04-25T11:11:39Z
dc.date.available2025-04-25T11:11:39Z
dc.date.issued2025-04-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/10436
dc.description.abstractThe dataset contains data used in the work "Biorefinery approach for the development of an integrated extraction and purification process for the recovery of pectin derived compounds and flavonoids from onion peels"en
dc.description.sponsorshipThis work was supported by the Agencia Estatal de Investigación (AEI) through projects PID2020-116716RJ-I00/ AEI / 10.13039/501100011033, PID2019-104950RB-I00 / AEI / 10.13039/501100011033 and TED2021-129311B-I00.en
dc.format.mimetypetext/plain
dc.format.mimetypeapplication/zip
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.format.mimetypeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
dc.language.isoenges
dc.publisherUniversidad de Burgoses
dc.relation.isreferencedbyhttp://hdl.handle.net/10259/9816
dc.rightsAtribución 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectBiorefineryen
dc.subjectDiafiltrationen
dc.subjectMembraneen
dc.subjectOligosaccharidesen
dc.subjectSubcritical water extractionen
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringen
dc.subject.otherAlimentoses
dc.subject.otherFooden
dc.titleDataset of the work "VALPECTIN_Research Article JECE_2024_12(6)_114845"en
dc.typedatasetes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020–116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-104950RB-I00/ES/VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS MARINOS MEDIANTE TECNOLOGIAS DE FLUIDOS SUB- Y SUPERCRITICOS PARA LA OBTENCION DE BIOCOMPUESTOS VALIOSOS/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones
dc.publication.year2025


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