Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contactez-nous
  • Faire parvenir un commentaire
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout RIUBUCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

    Mon compte

    Ouvrir une sessionS'inscrire

    Statistiques

    Statistiques d'usage de visualisation

    Compartir

    Voir le document 
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos SUPRABUR
    • Voir le document
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos SUPRABUR
    • Voir le document

    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10259/6139

    Título
    Synthesis of Fluorogenic Arylureas and Amides and Their Interaction with Amines: A Competition between Turn-on Fluorescence and Organic Radicals on the Way to a Smart Label for Fish Freshness
    Autor
    García Tojal, JavierAutoridad UBU Orcid
    Cuevas Vicario, José VicenteAutoridad UBU Orcid
    Rojo Cámara, Mª JosefaAutoridad UBU Orcid
    Díaz de Greñu Puertas, BorjaAutoridad UBU Orcid
    Hernando Muñoz, CarlaAutoridad UBU
    García Calvo, JoséAutoridad UBU Orcid
    Martín Salgado, Mateo
    Torroba Pérez, TomásAutoridad UBU Orcid
    Publicado en
    Molecules. 2021, V. 26, n. 5, 1404
    Editorial
    MDPI
    Fecha de publicación
    2021-03
    ISSN
    1420-3049
    DOI
    10.3390/molecules26051404
    Résumé
    We describe the synthesis of fluorogenic arylureas and amides and their interaction with primary or secondary amines under air and light in organic-aqueous mixtures to give rise to a new class of persistent organic radicals, described on the basis of their electron paramagnetic resonance (EPR), as well as UV–vis, fluorescence, NMR, and quantum mechanics calculations, and their prospective use as multi-signal reporters in a smart label for fish freshness.
    Palabras clave
    Arylureas
    Turn-on fluorescence
    Organic radicals
    Smart label
    Volatile amines
    Materia
    Química
    Chemistry
    URI
    http://hdl.handle.net/10259/6139
    Versión del editor
    https://doi.org/10.3390/molecules26051404
    Aparece en las colecciones
    • Artículos MOWUTO
    • Artículos AMIDORUCA
    • Artículos SUPRABUR
    Atribución 4.0 Internacional
    Documento(s) sujeto(s) a una licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional
    Fichier(s) constituant ce document
    Nombre:
    Garcia-molecules_2021.pdf
    Tamaño:
    1.302Mo
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    Voir/Ouvrir

    Métricas

    Citas

    Academic Search
    Ver estadísticas de uso

    Exportar

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis
    Afficher la notice complète