Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contattaci
  • Manda Feedback
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto RIUBUArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

    My Account

    LoginRegistrazione

    Statistiche

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Sfoglia Área de Nutrición y Bromatología per Autore 
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
    • Área de Nutrición y Bromatología
    • Sfoglia Área de Nutrición y Bromatología per Autore
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
    • Área de Nutrición y Bromatología
    • Sfoglia Área de Nutrición y Bromatología per Autore

    Sfoglia Área de Nutrición y Bromatología per Autore "García Pérez, José Miguel"
    Autoridad UBU Orcid Scopus ResearcherID Google Citations Dialnet ID

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-6 di 6

    • Titolo
    • Data di pubblicazione
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App 

        Guembe García, MartaAutoridad UBU Orcid; González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU Orcid; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU Orcid; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU Orcid; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU Orcid; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU Orcid; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU Orcid; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU Orcid; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid
        (2022-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Functional aromatic polyamides for the preparation of coated fibres as smart labels for the visual detection of biogenic amine vapours and fish spoilage 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU Orcid; Trigo López, MiriamAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid; Muñoz Santamaría, María AsunciónAutoridad UBU Orcid; García García, Félix ClementeAutoridad UBU Orcid; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU Orcid; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid
        (2020, Elsevier)
        Artículo
      • Metal-free organic polymer for the preparation of a reusable antimicrobial material with real-life application as an absorbent food pad 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU Orcid; Guembe García, MartaAutoridad UBU Orcid; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU Orcid; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU Orcid; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU Orcid; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid
        (2022-09, Elsevier)
        Artículo
      • Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Guembe García, MartaAutoridad UBU Orcid; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU Orcid; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU Orcid; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU Orcid; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU Orcid; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU Orcid; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU Orcid; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU Orcid; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid
        (2022-12, Estrategias Alimentarias)
        Artículo
      • Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples 

        Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU Orcid; González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Carreira Barral, IsraelAutoridad UBU Orcid; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU Orcid; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU Orcid; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid
        (2023-01, Elsevier)
        Artículo
      • Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU Orcid; Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU Orcid; Utzeri, Gianluca; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU Orcid; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU Orcid; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU Orcid; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU Orcid; Valente, Artur J. M.; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid
        (2023-03, Elsevier)
        Artículo