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      • Evaluation of homogeneous and heterogeneous catalytic strategies for furfural production from sugar-derived biomass in a solvent-free green pressurized reaction media (subcritical water-CO2) 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Bermejo-López, A.; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-08, Elsevier)
        Artículo
      • Green extraction of isoflavones from okara using subcritical water: Kinetics, optimization, and comparison with other water-based sustainable methods 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2025-08, Elsevier)
        Artículo
      • Green fractionation and hydrolysis of fish meal to improve their techno-functional properties 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-09, Elsevier)
        Artículo
      • Isoflavone-rich extracts from okara using supercritical fluid extraction: Kinetic modeling and characterization 

        Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, ElixabetAutoridad UBU Orcid; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Illera, Alba Esther; Sanz, María Teresa; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2024-12, Elsevier)
        Artículo
      • Membrane fractionation of hydrolysates of the water-soluble protein from tuna fish meal obtained by subcritical water and enzymatic treatments. Comparison of physical and chemical properties 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2025-03, Springer)
        Artículo
      • Microwave technology as a green and fast alternative for furfural production and biomass pre-treatment using corn stover: energetic and economic evaluation 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2025-01, Elsevier)
        Artículo
      • Optimization of second‐generation lactic acid from corn stover by alkaline catalysis in subcritical water reaction medium 

        Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2025-04, Wiley)
        Artículo
      • Potential of Subcritical Water Hydrolysis to Valorize Low-Valued Ray-Finned Fish (Labeobarbus nedgia): Effects of Hydrolysis Temperature and Pressurization Agent 

        Tadesse, Solomon Abebaw; Emire, Shimelis Admassu; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-05-09, MDPI)
        Artículo
      • Production of small peptides and low molecular weight amino acids by subcritical water from fish meal: Effect of pressurization agent 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU Orcid; Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, ElixabetAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2023-08, Elsevier)
        Artículo
      • Valorisation of low-valued ray-finned fish (Labeobarbus nedgia) by enzymatic hydrolysis to obtain fish-discarded protein hydrolysates as functional foods 

        Tadesse, Solomon Abebaw; Emire, Shimelis Admassu; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2023-09, Elsevier)
        Artículo