Listar Calidad, Tipificación y Envejecimiento de la Miel (MIEL) por Materia/Asignatura "Food"
Mostrando ítems 1-20 de 22
-
-
Assessing the performance of analytical methods for propolis – A collaborative trial by the international honey commission
(2023, Taylor & Francis)Artículo -
Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
(2021-10, Elsevier)Artículo -
-
-
-
Dataset of the work Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples
(2022-07-22, Universidad de Burgos)Dataset -
Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App
(2022-08, American Chemical Society)Artículo -
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Evaluation of bioactive compounds and biological activities of Tunisian propolis
(2019-08, Elsevier)Artículo -
How do consumers perceive food safety risks? – Results from a multi-country survey
(2022-12, Elsevier)Artículo -
-
Microencapsulated propolis powder: A promising ingredient of chewing gum
(2024-05, Elsevier)Artículo -
-
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
(2022-12, Estrategias Alimentarias)Artículo -
Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey
(2021-09, Elsevier)Artículo -
Quality Attributes of Local and Imported Honeys Commercialized in Algeria
(2020, Sciendo)Artículo -
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
(2021-04, Elsevier)Artículo -
Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples
(2023-01, Elsevier)Artículo