español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Toggle navigation
Ayuda
Contact Us
Send Feedback
Acceso abierto
Archivar en RIUBU
Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
Sobre el acceso abierto y la UBU
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search RIUBU
This Collection
Browse
All of RIUBU
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
Compartir
Untitled
RIUBU Home
E-Prints
Departamentos
Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
Área de Nutrición y Bromatología
Untitled
RIUBU Home
E-Prints
Departamentos
Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
Área de Nutrición y Bromatología
Untitled
Untitled
Browse by
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Search within this collection:
Go
Recent Submissions
Multiple reaction monitoring for identification and quantification of oligosaccharides in legumes using a triple quadrupole mass spectrometer
Prieto Santiago, Virginia
;
Cavia Camarero, María del Mar
;
Barba, Francisco J.
;
Alonso de la Torre, Sara
;
Carrillo Pérez, Celia
(
2022-01
,
Elsevier
)
Artículo