Listar Artículos NUTRICION por fecha de publicación
Mostrando ítems 1-14 de 14
-
Role of oleic acid in immune system; mechanism of action; a review
(2012, Grupo Aula Médica)Artículo -
Efecto de la realimentación en la composición corporal de mujeres con anorexia nerviosa restrictiva; antropometría frente a impedancia bioeléctrica
(2013, Grupo Aula Médica)Artículo -
Effect of econazole on Ca2+ signaling in human colorectal adenocarcinoma cells
(2013-06, Turkish Biochemical Society)Artículo -
Composición corporal y somatotipo por posición de juego en balonmano profesional masculino
(2018-03, Comunidad Virtual de Ciencias del Deporte)Artículo -
High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality
(2019, Taylor and Francis)Artículo -
Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products
(2020, Springer)Artículo -
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
(2021-04, Elsevier)Artículo -
Comparing the LC-MS Phenolic Acids Profiles of Seven Different Varieties of Brown Rice (Oryza sativa L.)
(2022-05, MDPI)Artículo -
Nursing Students’ Perceived Satisfaction with Flipped Learning Experiences: A Mixed-Methods Study
(2022-12, MDPI)Artículo -
The Impact of In Vitro Digestion on the Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Spanish Ciders
(2023-04, MDPI)Artículo -
Smart polymers and smartphones for Betalain measurement in cooked beetroots
(2024-11, Elsevier)Artículo