Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura

    Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura "Biochemistry"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 87

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Alcian blue pyridine variant interaction with DNA and RNA polynucleotides and G-quadruplexes: changes in the binding features for different biosubstrates 

        Macii, Francesca; Pérez Arnáiz, CristinaAutoridad UBU; Arrico, Lorenzo; Busto Vázquez, NataliaAutoridad UBU; García Ruiz, BegoñaAutoridad UBU; Biver, Tarita
        (2020-11, Elsevier)
        Artículo
      • Alkaline Phosphatase−Polyresorcinol Complex: Characterization and Application to Seed Coating 

        Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2009-03, American Chemical Society)
        Artículo
      • Anticancer Activity of Half-Sandwich Ru, Rh and Ir Complexes with Chrysin Derived Ligands: Strong Effect of the Side Chain in the Ligand and Influence of the Metal 

        Rubio Antolin, Ana RosaAutoridad UBU; González, Rocío; Busto Vázquez, NataliaAutoridad UBU; Vaquero Gutiérrez, MónicaAutoridad UBU; Iglesias, Ana L.; Jalón, Félix A.; Espino Ordóñez, GustavoAutoridad UBU; Rodríguez, Ana M.; García Ruiz, BegoñaAutoridad UBU; Manzano, Blanca R. .
        (2021-09, MDPI)
        Artículo
      • Anticooperative Supramolecular Oligomerization Mediated by V‐Shaped Monomer Design and Unconventional Hydrogen Bonds 

        Matarranz, Beatriz; Díaz Cabrera, Sandra; Ghosh, Goutam; Carreira Barral, IsraelAutoridad UBU; Soberats, Bartolomé; García Valverde, MaríaAutoridad UBU; Quesada Pato, RobertoAutoridad UBU; Fernández, Gustavo
        (2023-02, Wiley)
        Artículo
      • Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2022-03, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Arabidopsis response to the spider mite Tetranychus urticae depends on the regulation of reactive oxygen species homeostasis 

        Santamaría Fernández, Mª Estrella; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Velasco Arroyo, BlancaAutoridad UBU; Grbic, Vojislava; Diaz, Isabel; Martínez, Manuel
        (2018, Nature)
        Artículo
      • Are the BPA analogues an alternative to classical BPA? Comparison between 2D and alternative 3D in vitro neuron model to assess cytotoxic and genotoxic effects 

        Sendra Vega, MartaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2024-02, Elsevier)
        Artículo
      • Barley seed coating with free and immobilized alkaline phosphatase to improve P uptake and plant growth 

        Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2012-02, Cambridge University Press)
        Artículo
      • Barley seed coating with urease and phosphatase to improve N and P uptake 

        Mvila, Beaufray Gilaime; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2020-01, Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz)
        Artículo
      • Base-selective access to highly functionalized heterocycles from multicomponent Ugi adducts 

        González Saiz, BeatrizAutoridad UBU; Pertejo Fernández, Pablo; Peña Calleja, PabloAutoridad UBU; Mielczarek, MarcinAutoridad UBU; Hermosilla, Tomás; Carreira Barral, IsraelAutoridad UBU; Miguel, Olivia de; Rodríguez Vidal, Francisco JavierAutoridad UBU; Quesada Pato, RobertoAutoridad UBU; García Valverde, MaríaAutoridad UBU
        (2022-09, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Beneficial Effects of Olive Oil Enriched with Lycopene on the Plasma Antioxidant and Anti-Inflammatory Profile of Hypercholesterolemic Patients 

        Martínez Álvarez, Jesús Román; López Jaen, Ana Belén; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Valls-Belles, Victoria
        (2023-07, MDPI)
        Artículo
      • Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity 

        Temiño, Virginia; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU
        (2023, MDPI)
        Artículo
      • The Bioactivity of by products from the blackberry juice industry 

        Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2024-10, MDPI)
        Contribución a congreso
      • Bioaugmentation and vermicompost facilitated the hydrocarbon bioremediation: scaling up from lab to field for petroleum-contaminated soils 

        Curiel Alegre, SandraAutoridad UBU; Khan, Aqib Hassan AliAutoridad UBU; Rad Moradillo, Juan CarlosAutoridad UBU; Velasco Arroyo, BlancaAutoridad UBU; Rumbo Lorenzo, CarlosAutoridad UBU; Rivilla, Rafael; Durán, David; Redondo-Nieto, Miguel; Borràs, Eduard; Molognoni, Daniele; Martín-Castellote, Soledad; Juez, Blanca; Barros García, RocíoAutoridad UBU
        (2024-03-22, Springer Nature)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Fernández Tome, María C.
        (2020-11, Elsevier)
        Artículo
      • Biological activity and photocatalytic properties of a naphthyl-imidazo phenanthroline (HNAIP) ligand and its [Ir(ppy)2(HNAIP)]Cl and [Rh(ppy)2(HNAIP)]Cl complexes 

        Rubio Antolin, Ana RosaAutoridad UBU; Fidalgo Zorrilla, JairoAutoridad UBU; Martin Vargas, Judit; Pérez Arnáiz, CristinaAutoridad UBU; Alonso de la Torre, SaraAutoridad UBU; Biver, Tarita; Espino Ordóñez, GustavoAutoridad UBU; Busto Vázquez, NataliaAutoridad UBU; García Ruiz, BegoñaAutoridad UBU
        (2020-02, Elsevier)
        Artículo