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      • Extraction and degradation kinetics of pectic oligosaccharides (POS) from onion skin wastes using subcritical water 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2023-09)
        Contribución a congreso
      • Green extraction of isoflavones from okara using subcritical water: Kinetics, optimization, and comparison with other water-based sustainable methods 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2025-08, Elsevier)
        Artículo
      • Isoflavone-rich extracts from okara using supercritical fluid extraction: Kinetic modeling and characterization 

        Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, ElixabetAutoridad UBU; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Illera, Alba Esther; Sanz, María Teresa; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2024-12, Elsevier)
        Artículo
      • Optimization of second‐generation lactic acid from corn stover by alkaline catalysis in subcritical water reaction medium 

        Candela Gil, HelenaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2025-04, Wiley)
        Artículo
      • Optimizing pressurized hot water technology to assist the recovery of residual crude agar from the algae industry waste stream with tailorable physicochemical properties and gel texture 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2023-06)
        Contribución a congreso
      • Reactor configuration for subcritical water extraction of pectin-derived compounds from onion peel wastes: a comparative study 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Menalla, Enkeledo; Cantero, Danilo; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2024-05, University of Maribor. Faculty of Chemistry and Chemical Engineering)
        Contribución a congreso