Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta colecciónFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Artículos Q&C por Materia/Asignatura 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Quimiometría y Cualimetría (Q&C)
    • Artículos Q&C
    • Listar Artículos Q&C por Materia/Asignatura
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Quimiometría y Cualimetría (Q&C)
    • Artículos Q&C
    • Listar Artículos Q&C por Materia/Asignatura

    Listar Artículos Q&C por Materia/Asignatura "Food"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-6 de 6

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Analytical quality by design using a D-optimal design and parallel factor analysis in an automatic solid phase extraction system coupled to liquid chromatography. Determination of nine PAHs in coffee samples 

        Valverde Som, LucíaAutoridad UBU; Arce Antón, MarAutoridad UBU; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU
        (2023-12-15, Elsevier)
        Artículo
      • Bread fermentation monitoring through NIR spectroscopy and PLS-DA. Determining the optimal fermentation point in bread doughs 

        Castro Reigía, David; García Esteban-Barcina, Iker; Sanllorente Méndez, SilviaAutoridad UBU; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU; Amigo, José Manuel; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU
        (2024-01, Elsevier)
        Artículo
      • Detection of Nutrients and Contaminants in the Agri-Food Industry Evaluating the Probabilities of False Compliance and False Non-Compliance Through PLS Models and NIR Spectroscopy 

        Castro Reigía, David; García, Iker; Sanllorente Méndez, SilviaAutoridad UBU; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU
        (2025-04, MDPI)
        Artículo
      • Differentiating five agrochemicals used in the treatment of intact olives by means of NIR spectroscopy, discriminant analysis and compliant class models 

        Castro Reigía, David; García Esteban-Barcina, Iker; Sanllorente Méndez, SilviaAutoridad UBU; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU
        (2024-11, Elsevier)
        Artículo
      • PLS class modelling using error correction output code matrices, entropy and NIR spectroscopy to detect deficiencies in pastry doughs 

        Castro Reigía, David; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU; Sanllorente Méndez, SilviaAutoridad UBU; García Esteban-Barcina, Iker; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU
        (2024-03, Elsevier)
        Artículo
      • Relationships among Hydrogen Peroxide Concentration, Catalase, Glucose Oxidase, and Antimicrobial Activities of Honeys 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Rodríguez, Carlos; Valencia García, OlgaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2024-04, MDPI)
        Artículo