- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Departamentos y Centros
- Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos
- Área de Nutrición y Bromatología
- Artículos Nutrición y Bromatología
- Listar Artículos Nutrición y Bromatología por autor
Listar Artículos Nutrición y Bromatología por autor "Guirado Moreno, José Carlos"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Metal-free organic polymer for the preparation of a reusable antimicrobial material with real-life application as an absorbent food pad
González Ceballos, Lara ; Guirado Moreno, José Carlos ; Guembe García, Marta ; Rovira Carballido, Jordi ; Melero Gil, Beatriz ; Arnáiz Alonso, Ana ; Diez Mate, Ana Mª ; García Pérez, José Miguel ; Vallejos Calzada, Saúl(2022-09, Elsevier)Artículo -
Smart sensory polymer for straightforward Zn(II) detection in pet food samples
Guirado Moreno, José Carlos ; González Ceballos, Lara ; Carreira Barral, Israel ; Ibeas Cortes, Saturnino ; Fernández Muiño, Miguel Ángel ; Sancho Ortiz, María Teresa ; García Pérez, José Miguel ; Vallejos Calzada, Saúl(2023-01, Elsevier)Artículo -
Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer
González Ceballos, Lara ; Guirado Moreno, José Carlos ; Utzeri, Gianluca; García Pérez, José Miguel ; Fernández Muiño, Miguel Ángel ; Osés Gómez, Sandra María ; Sancho Ortiz, María Teresa ; Arnáiz Alonso, Ana ; Valente, Artur J. M.; Vallejos Calzada, Saúl(2023-03, Elsevier)Artículo