Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author | Barea Gómez, Pedro | |
dc.contributor.author | Melgosa Gómez, Rodrigo | |
dc.contributor.author | Illera Gigante, Alba Ester | |
dc.contributor.author | Alonso Riaño, Patricia | |
dc.contributor.author | Benito Román, Oscar | |
dc.contributor.author | Beltrán Calvo, Sagrario | |
dc.contributor.author | Sanz Díez, Mª Teresa | |
dc.date.accessioned | 2023-06-15T13:14:29Z | |
dc.date.available | 2023-06-15T13:14:29Z | |
dc.date.issued | 2023-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10259/7704 | |
dc.description | Póster presentado en: 2nd GREENERING International Conference. 2023, 21-23 de marzo, Valladolid (Spain) | es |
dc.description.abstract | Protein hydrolysates from fish meal can be an excellent source of nitrogen for different food applications. Different analytical techniques helped to characterize the protein hydrolysis by subcritical water exploring alternatives to conventional chemical hydrolysis process. | es |
dc.description.sponsorship | To AEI projects [PID2019-104950RB-I00, PID2020-116716RJ-I00, TED2021-129311B-I00 and PDC2022-133443-I00] To JCyL and ERDF project [grant number BU05P20] To JCyL for P. Barea and P. Alonso-Riaño predoctoral contracts ORDEN EDU/1868/2022 and EDU/556/2019 R. Melgosa acknowledges Beatriz Galindo Research Fellowship `[BG20/00185] | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | eng | es |
dc.subject.other | Ingeniería química | es |
dc.subject.other | Chemical engineering | en |
dc.subject.other | Alimentos | es |
dc.subject.other | Food | en |
dc.title | Hydrolysis of water soluble protein from fish meal by subcritical water: effect of pressurization gas agent | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-104950RB-I00/ES/VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS MARINOS MEDIANTE TECNOLOGIAS DE FLUIDOS SUB- Y SUPERCRITICOS PARA LA OBTENCION DE BIOCOMPUESTOS VALIOSOS/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PDC2022-133443-I00/ES/Diseño de un prototipo para la extracción de bioproductos con agua subcrítica/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU050P20//Valorización de la fracción proteica de subproductos de la industria agroalimentaria de Castilla y León mediante tecnologías de fluidos presurizados/ | es |
dc.relation.projectID | info:eu-repo/grantAgreement/MIU/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/BG20%2F00185/ES/ | es |
dc.type.hasVersion | info:eu-repo/semantics/acceptedVersion | es |