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      • Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado 

        Varona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Estudio de la estabilidad coloidal y oxidativa de emulsiones con alto contenido en ácidos grasos omega-3 

        Álvarez Serrano, Elsa; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Study of the oxidation of an omega-3 concentrate after formulation as oil in water emulsions 

        Paz Barragán, Esther deAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Formulación de un concentrado de ácidos grasos poliinsaturados omega-3 con lecitina de soja mediante emulsificación por ultrasonidos 

        Rodríguez Soto, Irene; Paz Barragán, Esther deAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Aplicación de tecnologías emergentes a la formulación de compuestos bioactivos de interés para la industria alimentaria 

        Sagredo Moya, Carmen; Paz Barragán, Esther deAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Production of omega-3 concentrates using supercritical carbon dioxide 

        Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Comparison of glycerolysis of sardine oil by Lipozyme 435 in solvent free and SC-CO2 media 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • High-pressure phase equilibria of the pseudo-ternary system carbon dioxide + ethanol + fish oil 

        Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice 

        Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • High Pressure Carbon Dioxide Technology as cold pasteurization in cloudy apple juice 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Paz Barragán, Esther deAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Optimisation of an emulsification process for wheat bran oil encapsulation with proteins 

        Fraile, SandraAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice 

        Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • HPCD as non-thermal technology for fruit juices preservation 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Apetrei, C.
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Polyphenol Oxidase (PPO) and Pectin Meth ylesterase (PME) inactivation by means of High Pressure Carbon Dioxide (HPCD) 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Valorización de aceite de pescado mediante tecnologías de dióxido de carbono supercrítico 

        Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stability 

        Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Oferta tecnológica GIR-UBU BIOIND 

        Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso
      • Supercritical Carbon Dioxide extraction of Quinoa oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil quality 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2018)
        Contribución a congreso