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dc.contributor.authorBarea Gómez, Pedro 
dc.contributor.authorMelgosa Gómez, Rodrigo 
dc.contributor.authorIllera Gigante, Alba Ester 
dc.contributor.authorAlonso Riaño, Patricia 
dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.contributor.authorSanz Díez, Mª Teresa 
dc.date.accessioned2023-06-15T13:14:29Z
dc.date.available2023-06-15T13:14:29Z
dc.date.issued2023-03
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/7704
dc.descriptionPóster presentado en: 2nd GREENERING International Conference. 2023, 21-23 de marzo, Valladolid (Spain)es
dc.description.abstractProtein hydrolysates from fish meal can be an excellent source of nitrogen for different food applications. Different analytical techniques helped to characterize the protein hydrolysis by subcritical water exploring alternatives to conventional chemical hydrolysis process.es
dc.description.sponsorshipTo AEI projects [PID2019-104950RB-I00, PID2020-116716RJ-I00, TED2021-129311B-I00 and PDC2022-133443-I00] To JCyL and ERDF project [grant number BU05P20] To JCyL for P. Barea and P. Alonso-Riaño predoctoral contracts ORDEN EDU/1868/2022 and EDU/556/2019 R. Melgosa acknowledges Beatriz Galindo Research Fellowship `[BG20/00185]en
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenges
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringen
dc.subject.otherAlimentoses
dc.subject.otherFooden
dc.titleHydrolysis of water soluble protein from fish meal by subcritical water: effect of pressurization gas agenten
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-104950RB-I00/ES/VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS MARINOS MEDIANTE TECNOLOGIAS DE FLUIDOS SUB- Y SUPERCRITICOS PARA LA OBTENCION DE BIOCOMPUESTOS VALIOSOS/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PDC2022-133443-I00/ES/Diseño de un prototipo para la extracción de bioproductos con agua subcrítica/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU050P20//Valorización de la fracción proteica de subproductos de la industria agroalimentaria de Castilla y León mediante tecnologías de fluidos presurizados/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/MIU/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/BG20%2F00185/ES/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones


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