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    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10259/7707

    Título
    Valorization of onion skin wastes: subcritical water extraction of pectin and membrane downstream processing
    Autor
    Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid
    Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU Orcid
    Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
    Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
    Fecha de publicación
    2023-05
    Descripción
    Póster presentado en: 19th European meeting on Supercritical Fluids (EMSF 2023), organized by the International Society for the Advancement of Supercritical Fluids, Budapest, 21-24 may, 2023
    Resumen
    Onion skin wastes (OSW) represent 10% of the onion production (104 Mt worldwide, 2020) and end up in landfills because they are not suitable for human consumption or animal feeding. OWS are a source of quercetin and pectin, a biopolymer of 1,4‐D‐galacturonic acid (GalA) highly demanded by the industry.
    Materia
    Ingeniería química
    Chemical engineering
    URI
    http://hdl.handle.net/10259/7707
    Aparece en las colecciones
    • Ponencias / Comunicaciones de congresos BIOIND
    Ficheros en este ítem
    Nombre:
    Poster-Valorization_of_onion_skin_wastes-2023.pdf
    Tamaño:
    1.621Mb
    Formato:
    Adobe PDF
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    Nombre:
    Resumen_Poster-Valorization_of_onion_skin_wastes-2023.pdf
    Tamaño:
    165.2Kb
    Formato:
    Adobe PDF
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