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dc.contributor.authorBarea Gómez, Pedro 
dc.contributor.authorMelgosa Gómez, Rodrigo 
dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorIllera Gigante, Alba Ester 
dc.contributor.authorBermejo-López, A.
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.contributor.authorSanz Díez, Mª Teresa 
dc.date.accessioned2023-06-19T12:49:07Z
dc.date.available2023-06-19T12:49:07Z
dc.date.issued2023-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/7710
dc.descriptionTrabajo presentado en: 19th European meeting on Supercritical Fluids (EMSF 2023), organized by the International Society for the Advancement of Supercritical Fluids, Budapest, 21-24 may, 2023en
dc.description.abstractFish meal is a by-product obtained in the marine food industry that is actually used in aquaculture and pet-food industry. It presents a high protein content as well as a valuable lipid fraction composition. The protein fraction from marine origin has a high nutritional value and a great amino acid profile. In order to improve the use of this by-product, more sustainable forms of exploiting it must be considered and the products obtained more useful.en
dc.description.sponsorshipThis work was supported by the AEI [grant numbers PID2019-104950RB-I00, PID2020-116716RJ-I00, TED2021-129311B-I00, PDC2022-133443-I00] and the JCyL and the ERDF [grant number BU050P20]. P. Barea predoctoral contract was funded by JCyL and the European Social Fund (ESF) by ORDEN EDU/1868/2022, de 19 de diciembre. P. Alonso-Riaño predoctoral contract was funded by JCyL and the European Social Fund (ESF) by ORDEN EDU/556/2019, de 5 de junio. R. Melgosa contract was funded by a Beatriz Galindo Research Fellowship [BG20/00182]. A. Bermejo López acknowledges the Margarita Salas grant (MARSA22/03).en
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenges
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringen
dc.titleProduction of small peptides and low molecular weight amino acids by subcritical water from fish meal: Effect of pressurization agent and temperatureen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-104950RB-I00/ES/VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS MARINOS MEDIANTE TECNOLOGIAS DE FLUIDOS SUB- Y SUPERCRITICOS PARA LA OBTENCION DE BIOCOMPUESTOS VALIOSOS/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/PDC2022-133443-I00/ES/Diseño de un prototipo para la extracción de bioproductos con agua subcrítica/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU050P20//Valorización de la fracción proteica de subproductos de la industria agroalimentaria de Castilla y León mediante tecnologías de fluidos presurizados/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/MIU/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/BG20%2F00182/ES/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/UPV%2FEHU//MARSA22%2F03/ES/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones


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