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dc.contributor.authorBenito Román, Oscar 
dc.contributor.authorCandela Gil, Helena 
dc.contributor.authorIllera Gigante, Alba Ester 
dc.contributor.authorMelgosa Gómez, Rodrigo 
dc.contributor.authorBarea Gómez, Pedro 
dc.contributor.authorRuiz Pérez, María Olga 
dc.contributor.authorBeltrán Calvo, Sagrario 
dc.date.accessioned2024-10-25T07:48:36Z
dc.date.available2024-10-25T07:48:36Z
dc.date.issued2024-10
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10259/9634
dc.descriptionComunicación oral presentada en: 5th Ibero-American Congress on Biorefineries (5-CIAB). October 2-4, 2024, Jaén (Spain)es
dc.description.sponsorshipThis work was supported by the Spanish Research Agency (AEI) [grant numbers PID2020-116716RJ-I00, TED2021-129311B-I00] and the Junta de Castilla y León (JCyL) and the European Regional Development Fund (ERDF) [grant number BU027P23]. R. Melgosa contract was funded by a Beatriz Galindo Research Fellowship [BG20/00182]. P. Barea predoctoral contract was funded by JCyL and the European Social Fund (ESF) [ORDEN EDU/1868/2022, de 19 de diciembre.es
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenges
dc.subject.otherIngeniería químicaes
dc.subject.otherChemical engineeringen
dc.subject.otherBiotecnologíaes
dc.subject.otherBiotechnologyen
dc.titleDevelopment of an integrated extraction and purification process for the recovery of high-value compounds from onion peelsen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116716RJ-I00/ES/TECNOLOGIAS DE FLUIDOS PRESURIZADOS PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA AGROALIMENTARIA: RECUPERACION DE PECTINA Y OTROS COMPUESTOS BIOACTIVOS DE ALTO VALOR/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023/TED2021-129311B-I00/ES/Tecnologías verdes basadas en el empleo de fluidos presurizados para valorizar biomasa lignocelulósica mediante la producción de furfural/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/Junta de Castilla y León//BU027P23//Tecnologías sostenibles de fluidos presurizados para valorizar subproductos de la industria agroalimentaria ricos en proteínas: nuevas estrategias, escalado y análisis tecno-económico y medioambiental/es
dc.relation.projectIDinfo:eu-repo/grantAgreement/MIU/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/BG20%2F00182/ES/es
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones


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