Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Kontakt
  • Feedback abschicken
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Stöbern

    Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

    Mein Benutzerkonto

    EinloggenRegistrieren

    Statistiken

    Benutzungsstatistik

    Compartir

    Auflistung Artículos BBT nach Autor 
    •   RIUBU Startseite
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos BBT
    • Auflistung Artículos BBT nach Autor
    •   RIUBU Startseite
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos BBT
    • Auflistung Artículos BBT nach Autor

    Auflistung Artículos BBT nach Autor "Pino García, Raquel del"
    Autoridad UBU Orcid Scopus ResearcherID Dialnet ID

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Sortiert nach:

    Sortierung:

    Ergebnisse:

    Anzeige der Dokumente 1-9 von 9

    • Titel
    • Erscheinungsdatum
    • Zugangsdatum
    • aufsteigend
    • absteigend
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2016, Hindawi Publishing Corporation)
        Artículo
      • The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasonings 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestion 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2016-11, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU Orcid; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU Orcid; Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2020-03, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU Orcid; Gerardi, GiselaAutoridad UBU Orcid; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; García Lomillo, JavierAutoridad UBU Orcid; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU Orcid
        (2016-04, Elsevier)
        Artículo